Japansk suflee ostekake

Du trenger: 

3 egg
120g hvit sjokolade
120 g kremost
Slik gjør du: 
  1. Skill eggeplommene og eggehviten i forskjellige boller
  2. Lagre eggehvitene kaldt i mellomtiden
  3. Legg den hvite sjokoladen i en bolle og smelt i ett vannbad,
  4. Pisk eggehvitene til en fast krem, kremen skal kunne snues i bollen uten at det faller ut.
  5. I sjokoladen blader du sjokoladen og smelter det fint sammen.
  6. Tilsett eggeplommene
  7. Tilsett 1/3 av eggehvitene og rør godt.
  8. Tilsett resten av eggehviten og rør godt om. Vær forsiktig med å ikke piske luften ut av det.
  9. Fyll kakerøren i en godt smurt form (ca 15cm) Sørg for å eliminere alle luftbobler, gjerne ved å «droppe» kakeformen i bordet forsiktig.
  10. Når du setter kaken på bakebrettet, hell vann rundt kakeformen.
  11. Kaken skal stekes på 3 forskjellige temperaturer.
    Stekes på 170grader i 15 min
    Så 160 grader i 15 min
    Skru av ovnen og la kaken steke i 15 minutter på ettervarmen.
  12. Plasser kaken på en rist for å avkjøle helt.
  13. Gjerne pynt paken med melis!
Tagged , ,

Leave a comment