Du trenger:
3 egg120g hvit sjokolade120 g kremost
Slik gjør du:
- Skill eggeplommene og eggehviten i forskjellige boller
- Lagre eggehvitene kaldt i mellomtiden
- Legg den hvite sjokoladen i en bolle og smelt i ett vannbad,
- Pisk eggehvitene til en fast krem, kremen skal kunne snues i bollen uten at det faller ut.
- I sjokoladen blader du sjokoladen og smelter det fint sammen.
- Tilsett eggeplommene
- Tilsett 1/3 av eggehvitene og rør godt.
- Tilsett resten av eggehviten og rør godt om. Vær forsiktig med å ikke piske luften ut av det.
- Fyll kakerøren i en godt smurt form (ca 15cm) Sørg for å eliminere alle luftbobler, gjerne ved å «droppe» kakeformen i bordet forsiktig.
- Når du setter kaken på bakebrettet, hell vann rundt kakeformen.
- Kaken skal stekes på 3 forskjellige temperaturer.
Stekes på 170grader i 15 min
Så 160 grader i 15 min
Skru av ovnen og la kaken steke i 15 minutter på ettervarmen. - Plasser kaken på en rist for å avkjøle helt.
- Gjerne pynt paken med melis!